Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ ОТ ПОБОЯ НАД БЕБЕТО

Появиха се снимки от записа на видеокамерата, която е заснела скандалния побой на бебе от акушерка в частна софийска болница. С кадрите разполага „България днес”.

40-годишната акушерка Емилия Ковачева, която до момента бе с безупречно професионално досие, е ударила многократно 4-дневно бебе в родилното отделение в софийската частна болница „Софиямед”. Това го доказва именно видеозаписът. Хора, които са го гледали, разказват, че е шокиращ и са плакали.

Ковачева остава в ареста. Мярката ѝ за неотклонение ще бъде гледана утре, събота.

В момента малката Никол е в стабилно състояние. Неонатолозите в болницата, в която бебето е преместено, са успели да овладеят мозъчния оток бързо. Странното е, че по тялото на бебето не е имало видими следи за побой, обясняват лекарите.

24 ЧАСА

=

 1. Avatar

  Къса ми се сърцето,само като си предтставя,на горната снимка повече си личи че го удря,на втората не се вижда много,такова чудо няма и в най-гадните кошмари и филми на ужасите.На тази госпожа незнам какво трябва да е възмездието???на къде е тръгнал света???

  1. Mario Janakiev

   Наистина стигнахме моралното дъно…
   ……изход от него – след 3 поколения


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up