Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Д-р Валери Велев: Ваксини и тъпота!

За ваксините и детето четете в книгата „От Нула“ – 
А за това как най-лесно да ги посрещне крехкия детски организъм , вижте утвърдени схеми в книгата „Кодът на детския имунитет“ 

 

 

Stock Photo by Sean Locke www.digitalplanetdesign.com

Напоследък съм станал безпринципен човек. Забелязах, че има група привидно инертни хора, с буквално опаки разбирания за всичко, което ги заобикаля. Те са т. нар. ентусиазирани лаици, които имат мнение във всяка или почти всяка област.

Има едно-единствено правило, от което се ръководят, вероятно без да го осъзнават. Това е, че те имат най-натрапливо и крещящо мнение именно в областите, в които нямат никакви компетенции. Сякаш го правят нарочно. Една от тези области е ваксинопрофилактиката – в нея, освен че пискливото им мнение дразни дори тренираните нерви, има и огромен потенциал да навредят не само на себе си (собствените си деца), но и на обществото изобщо (чуждите деца, чуждите съдби).

Станал съм безпринципен, защото ако в тая гмеж от хора с безобразно мислене, или опити за мислене, имаш принципи и решителността да ги отстояваш, влизаш в капана на словоблудството за радост на “психясалите демони”, гонени от световната конспирация.

velev
           Д-р Валери Велев

Има моменти, когато трябва да кажеш нещо. Или защото си силно провокиран, или защото искаш да спиш спокойно.

От времето, когато английският лекар и биолог Едуард Дженер прилага първата ваксина в света, с която започва епичната битка срещу смъртоносната едра шарка, са изминали около 200 г. Няма начин обаче нещо толкова голямо и епохално да се е случило ей така. Гледал болна доячка да мачка кравешката гръд.

Със сигурност или тогавашните фармацевтични компании са платили на Дженер да “измисли тая скверна отрова” от комерсиални подбуди или ционистите по онова време са знаели какво им готви национал-социализмът столетия по-късно и са искали да прецакат “прогресивното и свободно” човечество превантивно. Много наивно е някак си да смятаме, че ваксините са превенция. Не, по-скоро със създаването им е започнало превантивното прецакване на членовете от елитарния клуб “бг-мама.”

Страшното е, че нашият “клуб” е детски кръжок в сравнение с подобни световни клубове. Не за да убеждавам някого в нещо, още повече “прогресивните майки” ще река няколко неща от кухнята на нелаиците, колкото и да е странно нелаик да взема думата по подобна важна тема.

• Във ваксините има алуминий! – Алуминият е третият най-често срещан метал в околната среда. Има го в питейната вода, в доста храни, при използването на алуминиеви съдове той се отделя в малки количества в храната. В някои ваксини има алуминий, чиято роля е да предизвика по-бърз имунен отговор. Ако детето ви има всички задължителни ваксини, от тях то ще е “получило” 4 мг. алуминий за 6 месеца, за същия период, ако го кърмите, ще получи над 10 мг., а ако яде адаптирано мляко – ужас, над 100! (General Biologics Product Standards; Constituent materials. Ingredients, preservatives, diluents, and adjuvants. 21 CFR: 610.15 (a); Tyler KL. Prions and prion diseases of the central nervous system (transmissible neurodegenerative diseases). In Mandell GL, Bennett JE, Dolin R, eds. Principles and Practices of Infectious Diseases. Philadelphia, PA: Churchill Livingstone; 2000)

• Във ваксините има живак! – Живакът е метал, който често стряска хората повече от необходимото. Използването му във ваксините е било с цел да се „консервират“, да не се развалят. Още в началото на 90-те е имало майки, които пощуряват и живакът е премахнат като консервант. След премахването му същите майки пощуряват двойно повече смятайки, че ЩОМ Е премахнат, наистина Е БИЛ вреден. Това струва около 400.000 млн. долара за нови изследвания, които да докажат вече известното. Живакът под формата на тимерозал не е вреден за здравето. Но въпреки това го махнахме! Доволни?! (Leslie K. Ball, MDAn Assessment of Thimerosal Use i pp. 1147 -1154; The Lancet. Volume 385, Issue 9965, 2004 „We have found no convincing evidence that MMR vaccination increases the risk of autism or other PPDs“Childhood Vaccines. Pediatrics Vol. 107 No. 5 May 1, 2001)

• Във ваксините има формалдехид! – Използва се за „убиване“ на вирусите или бактериите от които се „правят“ ваксините. Следва етап на пречистване след който от формалдехида има само следи. Много по-малко отколкото има по принцип в кръвта. (Kien Chai Ong et alFormaldehyde-Inactivated Whole-Virus Vaccine Protects a Murine Model of Enterovirus 71 Encephalomyelitis against Disease. Journal of Virology, 2009,1, 661-665 )

• Във ваксините има желатин! – Има, използва се за стабилизатор и е хидролизиран, “пречистен”, “Най-сериозните„ последствия от него са описани като „зачервяване за около час“ на мястото на инжектирането. Авторите описват като по-тежка алергичната реакция на кожата при досег с полени. (Atkinson WL, Kroger AL, and Pickering LK. General Immunization Practices. In: Plotkin SA, Orenstein WA, and Offit PA, eds., Vaccines Fifth Edition. Saunders Elsevier, 2008.)

• Ваксините причиняват аутизъм! – Няма никакви експериментални или клинични доказателства за това. Никакви! Всъщност “борещите се за правда майки” рядко знаят какво точно е аутизъм, ако не броим беглата и противоречива информация от “Уикипедия”. Те са като русофили, които не знаят руски. Просто мразят Америка.(C.Paddy FarringtonMMR and autism: further evidence against a causal association. VaccineVolume 19, Issue 27, 14 June 2001, Pages 3632–3635)

• “Ако моето дете не е ваксинирано, какво пречи то на вашите ваксинирани деца?” Тук тъпомерът се счупва! Мен лично ме е срам да отговарям на подобен въпрос. Ако някой го задава сериозно, значи не е нито обсебен, нито луд, маниак или подобни. Значи че е тъп! Ако някой е тъп, е абсолютно безотговорно да се бориш със “свещената простота”. Нека мята съчки по каладата ви, по-добре да горите. По-малко боли!

Спирам дотук, защото знам, че няма смисъл. Защото се уморих. Защото всъщност съм станал безпринципен човек.

В. В. (ваксиниран по задължителния календар и все още жив) /http://medicalnews.bg

 

За  ваксините  и  имунитета  прочетете  в  книгата  „Кодът  на  детския  имунитет“

 1. Avatar
  Веселин

  Д-р Велев, знаете ли какво представлява калцирана епифиза и какви са последствията от това?

 2. Стефани

  Много елементарно написана и разгневена статия. Защо само не споменахте, че алуминия, живака и всипки гадости изброени по-горе се инжектират директно в кръвта. Относно болестите към който, уж създават имунутет ваквините, ще ми обясните ли защо на няколко часовото ми бебе искат да слкжат ваксина за хеп.Б. Нима има опасност от водене на полов живот или пък по кръвен да се зарази, зарежете изключено( и да не е изклмчено, то поне шас няма никакъв). Да погледнем туберколожата. В БГ сме с най-висок имунизационен статус И СЪЩЕВРЕМЕННО в БГ %заболели е в пъти по-висок спрямо другите държави в ЕС. И много добре сте го казала, че още преди 200год са започнати ваксинациите. Та давате ли си сметка за 200г колко се е променил начина на живот:хигирна, храна, профилактика, достъп по мед.помощ(превантивна). Така Вие сте ваксиниран 100% по зад.имун.календар.Въпросът е колко ваксин.компоненти сте получили Вие и колко получава от сега нататък едно новородено. Да вметнем и за варицела, която ше влезне като допълнителна към МПР, е айде сега кажете колко е смъртоносна и тя, защото вече има ваксина и за нея. Че децата я карат на крак, дори и Т я вдигнагнат, я не. Но както и да е вече е мн опасна болест, защото има ваксина.
  ТАКА и тук идва въпросът ми за всички болети за които няма ваксини, защо не се притесняваме от тях. Защото като вас хора вселяват паника у най-уязвимите(родителите).
  Разгневена и заучена от някъде информация, вероятно от търговските доставчици и представители на ваксини, която всеки доктор дъвче.
  Как може въобще да сравнявате майчината КЪРМА с ваксини.
  Съжалявам, че някой се доверява на тъпоята написана по-горе и написани 5 за 4 някакви числа. Статия лишена от всякакъв тип лично мнение и опит с деца и ваксини.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up