Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Добра новина – битото бебе Никол проходи

1478245412-14914947-1242661525757038-1931327392-n

 

Бебето Никол, което беше зверски пребито и върнато към живота си, въпреки спукания си череп, вече ходи и казва отделни думи. Едва на 4 дни през април 2015 година новороденото стана жертва на невиждана агресия, за която беше арестувана и обвинена акушерката Емилия Ковачева, припомня „Телеграф”.

Днес Никол вече е слязла от детската си количка и ходи сама, придържана от майка си Станислава. Детенцето е научено, след като си тръгват с майка му от сладкарницата пред блока, да казва „чао” на посетителите и продавачката. Това разказаха майки, които бяха съпричастни с мъката на семейството и се молеха детето да се оправи.

„Веднъж го видях момиченцето, имаше някакъв проблем с очичките, дано вече се е оправила и няма никакви последици”, надява се друга съседка.

Майката използвала последните слънчеви дни на годината, за да води Никол на разходки. Семейството водело първо каката Виктория на детска, а после извеждало малката Никол, като към 13-14 часа се прибирали за следобеден сън.

Семейство Димитрови иска обезщетение от 400 000лв. от обвинената акушерка Емилия Ковачева. Проверка показва, че тя няма как да събере подобна сума, защото откакто е арестувана е безработна.

В средата на юли съдът я освободи под парична гаранция от 1500лв. и тя започнала а търси нещо, но заради случая с Никол не я искат и за чистачка. Живеела с пенсиите на родителите си, разказват нейни близки./Блиц

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up