Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Дистанцията между децата – проблем номер едно в условия на пандемия

Заповядайте в петък 15-ти май от 18 часа – Live stream с Д-р Марио Янакиев в страницата 👉facebook.com/drmarioyanakiev/
Темите:
✔️За детската кашлица.
✔️Covid-19 и Детски градини 👉ще се случат ли, Как и Кога..?

 

“Въпросът е какво ще стане, ако отворят детските ясли и градини. В Европа някои страни са отворили само за деца със специални образователни потребности или други групи деца, които се нуждаят от тази услуга, като например родителите им са на първа линия в борбата със заразата”, каза бившият здравен министър Мирослав Ненков пред БНТ.

Подгответе децата за градината с ИмуноКидс и Пробиотик на Д-р Марио.

„Не може на малките дечица да кажеш стой на два метра от другите и не е задължително децата да са болни и лесно да го предадат едно на друго“, каза още той.

„Не ни харесва изолацията и това да са затворени детските градини, но трудно се взима това политическо решение“, допълни той и уточни, че проблемът с детските ясли и градини е най-вече пазенето на дистанция между децата.

На въпрос дали доктор Мирослав Ненков би пуснал децата си на детска градина в условия на пандемия, той отговори категорично “Не”.

Вариантите на родителите са ограничени, дори голям брой от тях започват да мислят варианти за нощни смени или да взимат детето с тях в офиса, където е възможно. Дори да приемат допълнителните 20 дни платена отпуска, родителите ще изнемогнат, ако те отворят чак през септември.

Източник :detskitegradini.com/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up