Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Детето от 3 до 7 години

 1. Avatar

  Здравейте, имам момченце на 4 години и 9 месеца и все още не говори добре.Ние живеем в Англия от 6 години и той е раждан тук .Всичко беше наред с бременноста и раждането.Проходи късно ,на 1 и 8 месеца тръгна да ходи добре.Посещава вече предучилищна тук в Англия и казва няколко английски думи.На български основно говори но повечето думи са неразбираеми.По дългите изречения заповат като казва ъъъъ и някаква дума и това е или посочва какво иска.Водили сме го на логопед и детски психолог в България и просто казват , че трябва много работа с логопед и че няма никакви аномалии или синдроми и че всичко му е наред.Тук в Англия казаха същото. Правихме array CGH и Fragile X test и двата теста са нормални без изменения и аномалии.Незнам от къде идва това забавяне в говора, от ваксини ли. Всичките ваксини ги е изкарвал много добре даже и температура не е вдигал.Бих искала да ме посъветвате какво мога да направя за да му помогна , защото истински много се притесняваме вече, та той е почти на 5! Благодаря Ви много предварително и лека вечер!!!

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Зоя,
   Да, трябва да се вземат мерки. Но за да изпиша правилната терапия е добре да си поговорим по-подробно.
   Използвайте опцията за Видео консултация – http://test.d-rmario.com/?page_id=6603


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

 2. Моника

  Здравейте, др. Янакиев. Имам дъщеричка на 4 г. и много редовно сме със задна хрема и кашлица ( особено нощем) съпроводена с повръщане. Всеки път, когато се разболее започва по този начин и завършваме с антибиотик. Сега отново е болна със сополи, който първоначално бяха течни и прозрачни, а сега са гъсти и зелени и силно запушен нос. Пръскам и олинт за отпушване и след това почиствам с Стеримар и помпа за прахосмукачка. Моля, посъветвайте ме какво мога да и дам ефективно за по бързо спиране на задната хрема и гъстите сополи, защото се страхувам, че няма да мога да ги овладея и пак ще трябва да прием антибиотик. Слагала съм и различни видове антибиотични капки по лекарско предписание, от тях най-добре се повлияват само Гентазона, но немога постоянно да и слагам антибиотични капки. Днес си поръчах и от Вашия сиропи, ако може да ми препоръчате схема за даването му предвид ситуацията ни и също да ме посъветвате какво да и давам за да и спре хремата. Благодаря Ви много ! Приятен и успешен ден Ви желая 🙂

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Моника,
   Давайте сиропа д-р Марио Имунокидс 2 пъти по 4 мл.
   За секретите – Хепар сулфур 15 сн – 3 пъти по 5 гран.
   Впръсквайте в нослето Силвер Скалер – 3 пъти по 1 впр.
   С уважение д-р МАРИО Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up