Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Декларация за споделена отговорност, с която детето ви да тръгне на детска градина

Направете Бърза Имуностимулация  на  вашето  дете  с Природните пордукти на Д-р Марио – ИмуноКидс  и  Пробиотик за деца .

f0c2e66341d4c5a831df8018cf2d9fd7

От утре ще ви трябва разписана декларация за споделена отговорност, с която детето ви да тръгне на детска градина.

Според новата наредба на Министерството на здравеопазването подновяването на посещението на детска градина и ясла може да стане само по желание на родителите и с изричното условие, че са запознати и декларират, че ще спазват новите правила на детското заведение.

За целта подписват декларация по образец еднократно при подновяване на посещението на детето.

За да пуснете детето си на детска ясла или градина, трябва да уведомите директорите най-късно два работи дни преди планираното посещение за датата, на която детето ще започне да посещава детска градина или ясла, за периода – седмица или месец на планираното посещение и за продължителността на дневния му престой.

Tрябва и да деклариратe обстоятелството, че не ви е известно детето да е било в контакт със заразно болни и няма признаци на болест през последните 14 дни. В декларацията посочвате, че сте запознати и солидарно отговорни за спазването на правилата на работа на детската градина или ясла.

Според наредбата отпада нуждата от контактна бележка, че детето не е болно, заради възможността от струпване пред лекарските кабинети.

Родителите трябва да измерват всяка сутрин температурата на децата си и да не ги водят на детскаградина или ясла, когато забележат признаци на заболяване и/или измерят температура по-висока от 37,3 градуса./Източник : detskitegradini.com/

    1. Mario Janakiev

      Не е нужна.


      Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up