Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Вълшебната смес на академик Филатов за подобряване на слабото зрение

Тази рецепта за подобряване на слабото зрение на академик Филатов я знам от моята майка

Вълшебната смес на академик Филатов е идеална за подобряване на слабото зрение

Вълшебната смес на академик Филатов е идеална за подобряване на слабото зрение

Тя имаше доста сериозни проблеми с очите и с виждането изобщо. Когато преди доста години беше в Одеса, за да работи там с моя баща /това се случва в началото на 70-те години на 20 век/, тя се запознава с една рускиня, която е имала късмет да се лекува в клиниката на академик Филатов и да запише тази уникална рецепта за подобряване на слабото зрение. Колкото и пъти да е прилагана тази рецепта, винаги е имала невероятен успех.

Необходими продукти за подобряване на слабото зрение на академик Филатов.

100 грама сок от алое, 500 г счукани ядки от орехи, 300 грама мед и лимонов сок от три-четири лимона. Разбърква се добре и всеки ден се изяжда по една супена лъжица по три пъти на ден, тридесет минути преди хранене. Рецептата за подобряване на слабото зрение на академик Филатов се прилага дотогава, докато се забележи подобрение.

Между другото, тази рецепта не само ще изостри зрението, но и ще укрепи организма.

ВАЖНО! Алоето трябва да бъде най-малко на 2-3 години

Нарежете 3-4 големи ниски и средни листа от алое, оставяйки непокътнат върха на растението, както и горната част на листата. Измийте с преварена вода, нарежете листата на малки парченца и изтискайте сока през два слоя марля.

Академик Филатов съветва измитите листа да се нарежат веднага, но да ги поставите в чиния и в хладилник в продължение на 10-12 дни. В клетките на алоето в тези условия се формират вещества, наречени „биогенни стимулатори“

Болиме.нет

 1. Avatar
  Ралица Кабакчиева

  Може ли да се използва това алоето на Форевър ливинг?

  1. Mario Janakiev

   Да, може да се използва


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up