Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

 1. Avatar

  Здравейте, д-р Марио!
  Днес получих вашата книга “От 0”, страхотна и много полезна от това което видях и успях да прочета. Осем годишната ми дъщеря от миналата седмица в петък до вчера беше на антибиотик Зинат на 8часа по 5мл., първо сироп Проспан, а след това и Мукосулаван, на който днес е последният прием. Какво бих могла да продължа да и давам за остатъчната кашлица.
  Предварително благодаря.

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Вера, Ето една работеща схема за остатъчна кашлица и в същото време за повишаване на имунитета:
   –Пулсатила 15 сн – 2 пъти по 5 гран.
   –Сулфур йодатум 9 сн – 2 пъти по 5 гран.
   Имунокидс – 2 пъти по 5 мл.
   С уважение Д-р Марио Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

 2. Здравейте доктор Марио.Моля за съвет.Дъщеря ми на 6 в четвъртък вечерта вдигна температура и се запуши носът до такава степен.че близо два дни с нищо не успяхме да го отпушим.В съъбота я прегледаха и казаха типичен грип и и изписаха изорекс и капки назик кидс.Днес неделя я заведохме на лекар пак, тъй като температурата продължава 38 38,5.Носът се отпуши и издухва вече секрети бели.Лекарката каза, че и ако утре продължава същата температура да започнем антибиотик Аугментин.тя от днес накашля и изкарва храчки.Гърдите са чисти за сега само дишането е леко изострено.Моля за съвет,дали да започвам антибиотика или мога да изчакам поне още два три дни и ако не спадне температурата и не спре кашлицата тогава да го дам?

  1. Mario Janakiev

   Здравейте Божидарка, Спазвайте съветите на лекаря. Започнете антибиотик.
   След това ще се нудаете от по-добро възстановяване.
   С уважение Д-р Марио Янакиев


   Интернет консултациите са само насочващи и не могат да заменят прегледа при лекар. Всичко за здравето на детето прочете в книгата "ОТ НУЛА"

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up