Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Внимавайте с пилешкото месо – съдържа опасни хормони

Професор: Пубертетът тресе 6-годишни деца заради хормоните в пилешкото

Хомосексуалистите стават все повече заради храната, призна птицевъдът Благо Джиев

 

ПРОФ. МИЛКО СИРАКОВ

Внимавайте  когато  давате на децата си пилешко месо, защото то води до ужасно повишаване на женския полов хормон и до нежелателни изменения в организма, съветва Борислава Сапарева. То  трябва  да  е  от  реномиран  производител.

Тя разказва как дъщеря й Симона влиза в пубертета още когато е на шест години. Тогава гърдите на малкото момиче се подули и жената се наложило да потърси ендокринолог, за да се убеди, че то няма раково заболяване. Момичето чувствало и болки в коленете.„По един-два пъти в седмицата си хапвах пилешко. Беше ми вкусно“, сподели Симона. Вместо тумор, лекарите установили увеличение на женския полов хормон естрадиол 10 пъти над нормата.

Птицевъдите хранят пилетата с него, за да наедряват по-бързо и за 20-30 дена да станат годни за продажба, уточнява началник на Трета гинекологична клиника при Университетска болница „Майчин дом“ в София проф. Милко Сираков. Според него, ако птиците бъдат убити скоро след като са хранени с хормона, той остава в месото и така се предава на човека.

В неговата практика имало и по-куриозни случаи от този на Симона. Случвало се е на деца още в 4-годишна възраст да им растат гърдите и да им се уголемяват матките. След като момичетата започват да пазят диета и да не ядат пилешко, нивото на женските полови хормони влиза в нормата, уточнява лекарят.

Птицевъдът Благо Джиев заяви , че почти всички животновъди използват антибиотика кокцидиостатик, защото без него птиците може да измрат. Седмица преди да бъдат заколени, обаче, той се спира и затова нямало опасност за месото. Той изрази своите опасения, че месото, което се внася, не е подложено на същия контрол, както на българските производители.

„Това, че хомосексуализмът се разраства като епидемия всяка година, е показателно. Някой иска да го приемем като нещо нормално, като мода. Това е заради храната“, коментира птицевъдът.

 

1 хиляди за “Внимавайте с пилешкото месо – съдържа опасни хормони”

  1. Avatar

    чудя се остана ли нещо ако не полезно, то поне безвредно, което се предлага по магазините … все пак повечето сме градски чеда и нямаме градинка със зеленчуци, нито обор с животни.

    До колкото разбирам г-н Джиев твърди, че проблем с българско пилешко няма, само с вносното. Но някак не ми звучи много убедително това „Седмица преди да бъдат заколени, обаче, той се спира“.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up