Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Вижте как коренно ще се променят хотелите

На входа на хотела няма да ви чака никой. Няма да има хора, които да ви помагат за багажа или да ви паркират колата. Плащанията ще се извършват само с кредитна карта. Няма да има химикали или моливи на рецепцията, и ако има, те ще бъдат за еднократна употреба. Така ще ни посрещат хотелите в Испания след коронавируса. Получаването и предаването на ключовете ще става чрез специална кутия. В баните в хотелските стаи няма да има кърпи, а всички кошчета за боклук ще бъдат с педал, уточнява bulgaros.ovh.

Обслужване тип „шведска маса“ или друг вид „открит бюфет“ няма да се предлага, а вместо това туристите ще бъдат обслужвани по масите. Завивки и възглавници ще бъдат поставяни в специални пликове и ще се сменят задължително всеки ден. Няма да има ръчни сешоари за коса или други подобни, които изискват физически контакт.

Гостите ще бъдат обслужвани по масите Сервирането на закуска, обяд или вечеря, ще става по предварително изготвен график, за да няма струпване на хора на местата за хранене. Разстоянието между масите в ресторантите и кафенетата в хотелите трябва да бъде най-малко два метра една от друга.

По-малко мебели в хотелските стаи Използването на фитнес залите, закритите басейни и други общи помещения в хотелите също ще става с предварително записване. / Блиц

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up