Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Бясна майка написа кърваво писмо до мъжете, чиито жени стоят само вкъщи с детето

Гневна бургаска майка написа „кърваво” писмо до мъжете, чиито жени „по цял ден си стоят в къщи с детето” и не работят. Цвета В. публикува поста си в специализираната група на най-голямата социална мрежа и събра за минути десетки поддръжници. Младата майка обяснява какво й коства да гледа малкото си дете. В сравнение с нейната ситуация, офисът на мъжа й прилича на рай. Ето и писмото:Когато ми завиждаш, моля те, имай предвид следното:

1) Докато си на работа, не трябва да следиш непрекъснато колегата си, за да не напъха в устата си кламер, да не пълзи по масата и да не рисува по тапетите.

2) Спокоен си, че колегата ти ще обядва, без да се налага да бършеш след него разлятата супа по пода. И не вярвам, че ще се опита да ти направи Пффф.. в лицето с пълната уста.

3) Ако решите заедно да излезете в обедната си почивка, то колегата ти ще се облече сам и няма да се налага да напъхваш неспирно мърдащите му пръсти в ръкавиците, непослушните му крака в ботушите, а въртящата се наляво-надясно глава – в шапката.

4) Ако излезете на улицата, едва ли колегата ти ще се пльосне в първата локва, защото нещо си го засегнал. Не вярвам и да се наложи да му переш дрехите след това.

5) Ако по стечение на обстоятелствата си отишъл до магазина с колегата си, той със сигурност няма да те врънка да му купиш всяко нещо, което се изпречи пред очите му, обещавайки, че ще си яде кашата и ще слуша. И няма да ти се наложи да измисляш 1 милион довода, за да избегнеш поредното купуване на безполезна играчка.

6) Ако колегата ти се умори, няма да е нужно да го носиш на ръце обратно до офиса, докато той хленчи и размахва ръце и крака във всички посоки.

7) На работа не ти се налага непрекъснато да правиш на колегата си забележки: “ Не си бъркай в носа!“, “ Не си трий ръцете в сакото!“, “ Не си смучи палеца!“. А дори и да прави всички тези неща, той си има майка, нека тя да се черви заради него!

Едва ли колегите ти плачат често и без видима причина. Дори да е така, не си длъжен да ги успокояваш.

9) В офиса не съществува явлението “ следобеден сън“. А ако го имаше, то ти сам би подремвал, вместо да приспиваш колегата си, люлеейки го на ръце, докато не се унесе в сладък сън.

10) Не трябва да разтребваш разхвърляните от колегата ти из целия офис химикалки и листове.

11) Твоят колега едва ли отговаря с НЕ на всяко твое предложение.

12) Не трябва да му напомняш да се изпишка. Но дори да се заплесне и изпусне, не се налага ти да му чистиш.

13) Никой не те кара, като си свършиш работата, да почистиш целия офис и да сготвиш обед и вечеря за всички.

14) И още: работата, това е мястото, от което можеш да си тръгнеш и да си отидеш ВКЪЩИ.

Излиза, че офисът много прилича на рай! Така че на кого му е по-трудно – на мъжа, който работи, или на майката, която си стои вкъщи?

Ако вземем предвид всичко, то жената с дете от 0 до 5 години работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, и то без право на отпуск! ПОНЯКОГА И БЕЗ ПАРИ !!!

Единственият, но много важен минус на работата е, че едва ли на колегата ти ще му хрумне да те прегърне през коленете, проникновено да те погледне в очите и нежно да ти каже: “ Ти си моята най-любима мама на света!“

БЛИЦ.ВГ

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up