Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Бялата коса потъмнява, зрението се подобрява, кожата става кадифена

 

%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bb-1

Тази рецепта е доказала своето подмладяващо и възтановяващо действие. Лесна, евтина и достъпна. Пробвайте и се уверете сами.
Te са на мнение, че ако изпълните тази рецепта, зрението ви ще се подобри от минус 4 диоптъра до минус 2 диоптъра. Но това не е всичко. Ще забележите невероятна промяна на кожата на цялото тяло си тяло – тя ще стане гладка и кадифена.

А най-невероятното е това, че започналата да посребрява и побелява коса ще се промени – ще расте по-гъста и по-тъмна.
Ето и предложената рецепта:
Набавете си:
200 грама ленено олио;
4 лимона;
3 малки глави чесън;
1 кг мед.

Начин на приготвяне:
Смелете с месомелачка изчистените скилидки чесън, два обелени лимона и два лимона с кората. Смесете всички продукти, прехвърлете сместа в стъклени буркани с капачки и съхранявайте в хладилник.

Начин на приложение:
Вземайте по една супена лъжица(дървена), половин час преди хранене. Желателно е три пъти на ден, но може и само веднъж – което е по-добре от нищо.

Най-реалното действие на рецептата, според коментари на читатели е, че след като са приложили лечението, организмът им е понесъл много леко простудните заболявания през зимата. Т.е. сместа подобрява имунната система на организма.

1 хиляди за “Бялата коса потъмнява, зрението се подобрява, кожата става кадифена”

  1. Avatar
    Танев

    А сърцето, как ще го понесе. Защото привидното подмладяване на външните белези изисква допълнително натоварване на сърцето. Подобен опит е правен в България през 60-те години на 20-ти век и е доказал, че „подмладилите се “ умират по-рано от останалите, неподложени на тази терапия.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up