Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Българският Трибулус Терестрис е уникален по рода си

Екстракт  от  българската  билка  Бабини зъби  се  съдържа  в  новия  сироп  д-р Марио Имунобуст.

 

tribulus-terestris

 

Знаете ли как нашите прадеди са успявали да поддържат своето либидо дори в най-трудни времена, допринасяйки за появата на световноизвестните легенди за потентността на българския мъж? Българската билка Tribulus Terrestris, известна още с народните названия Бабини зъби, Кочи глави, Трабузан и др., е много добре позната в традиционната медицина и от векове се използва в българската култура като билка за жизненост, енергия и повишаване на либидото. Древните гърци също са се възползвали от нея като средство за повишаване на мускулна маса и стимулиране на сексуалността.

Бабини зъби е диворастяща билка и не подлежи на култивирано отглеждане. Фитохимията на българския Tribulus Terrestris е уникална заради специфичното географско разположение, подходящият климат и релеф на България, както и точното време в годината и специалният метод за събиране на материала с чисто, органично качество.

За лечебни цели се използва наземната част на растението  – цветове (лимонено жълти), листа (елипсовидни и покрити с власинки), плодове (покрити с шипчета).  Бере се юли, август и септември преди плодовете да се разпукали.

Доказано е, че широкият спектър и високото съдържание на активни вещества в българския Tribulus Terrestris не се срещат в нито едно растение Tribulus, растящо другаде по света. Почти всички изследвания, които потвърждават ефекта и ползите на Tribulus, са правени върху натурален цвят, пораснал на българска почва.

Поради тази причина, когато търсите продукт с Tribulus Terrestris е много важно да се уверите, че това наистина е екстракт с оригинален български произход!

 

Книга „Кодът  на  детския  имунитет“ – съдържа много ценни  съвети  за  това  как  да  се  справим  със  зимните  вируси…

 

Българският Tribulus Terrestris е билка с изключително влияние върху мъжката  и  женската полова сила и издръжливост, върху растежа на мускулите и е отлично природно средство за прочистване на холестероловите плаки. Ето защо билката бабини зъби е част от съсвата на редица хранителни добавки за спортисти и лекарства за потентност и фертилитет.

Особено  е  ефективна да  се   приема под формата на екстракт! Това е най-подходящият вариант за човешкия организъм за най-бързо и пълноценно усвояване. .

Резултат с изображение за трибулус жени

 • Действа успокояващо.
 • Подсилва либидото – както при мъжете,  така  и при жените.
 • Удължава ерекцията – по естествен път мощно повишава нивото на отделяния  тестостерон.
 • Благотворно влияние и върху  женската  полова  система – Трибулус има дълга история в подпомагане на сексуалната функция и при мъжете и при жените. Проучване показва, че трибулус подобрява сексуалното желание при 49 от 50 жени. Друго изследване показва, че жените, които употребяват трибулус имат по – голямо сексуално желание, възбуда и удовлетвореност в сравнение с тези, които са приели плацебо. При прием на трибулус се наблюдават и увеличени нива на тестостерон. Тези високи нива на тестостерон увеличават и сексуалното желание при жените. От историческа гледна точка, традиционната китайска медицина отдавна използва трибулус под формата на тоник като афродизиак и за жени и за мъже. Трибулус стимулира и андрогенните рецептори в мозъка, процес, който помага на тялото да реагира положително на циркулиращите хормони.

Регулира менструацията, потушава възпаленията  и увеличава възможност за забременяване. Предпазва  от развитие  на яйчникови  кисти  и миомни  възли.

 • Редуциране  на  телесното  тегло – има доказано отслабващ ефект, което се дължи на способността й да редуцира стойностите на лошия холестерол и триглицеридите. Това е важно не само за килограмите, но и за сърдечното здраве . При  редовен  прием  стойностите на кръвната захар могат да бъдат поддържани стабилно, така че евентуално рязко спадане да не причиняват  повишение  на  апетита  и  съответно  прием  на  ненужни  храни.
 • Подпомага растежа на мускулите.
 • Подпомага по-бързото възстановяване след тежка физическа активност  и  фитнес  упражнения.
 • Изчиства холестероловите плаки  в  съдовете  и  детоксикира  черния  дроб  и  жлъчните  пътища.
 • Полезна при настъпили възпаления
 • Диуретичен ефект.
 • Антиоксидантни свойства
 • Повлиява  артритна  патология.

Билката бабини зъби, известна още под наименованието Трибузан,  има благоприятно действие при безсъние, сънливост, нервност, отпадналост, депресивни състояния, а също и повишава кръвното налягане. Освен тонизиращото си действие, билката има и антибакатериален и антимикотичен ефект, поради което се изпозлва при лечение на камъни в бъбреците, проблеми с уринирането, инфекции като гонорея и др.  Трибузан се изпозлва още при лечение на високи нива на холестерол в кръвта, мигрена, хипертония, мастопатия, дископатия.

Но преди всичко друго, лечебното растение има невероятен ефект върху репродуктивната функция както при мъжете, така и при жените– действа като афродизиак, стимулира половата система, повишава сексуалното желание и продължителността на ерекцията, тъй като се стимулира производството на лутенизиращ хормон, който пряко влияе върху производството на тестостерон от организма, подобрява качеството на спермата. В народната билката бабини зъби се изпозлва за отслабване на менструалните болки и за лечение на безплодие.

Екстракт  от  българската  билка  Бабини зъби  се  съдържа  в  новия  сироп  д-р Марио Имунобуст.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up