Е-МАГАЗИН

100% Гаранция

ВИП ЗОНА

Само за ценители

Бръчките са огледалото към човешката душа

 

Бръчките са огледалото към човешката душа тъй като се появяват именно от нейните емоции. Те могат да ни разкрият миналото за личността и да ни покажат, че всъщност бръчката може да представлява една „чертичка“ от характера ни.

 

1. Линията на Марс – В козметичната хирургия е известна още като „назолабиална гънка“. В някои случаи тя достига до брадичката. Това показва, че обектът защитава идеите си.

 

2. Линията на Юпитер – Намира се между устата и брадичката. Този човек е упорит, инат, трудно променя гледната си точка.

 

3. Цепнатина в зоната около брадичката – Това е знак за хармония, мъдрост и ритъм. В някои случаи може да означава, че човек е леко високомерен.

 

4. Линията на Меркурий/ линията на Луната – Два различни вида бръчки, две възможности за избор. В първия случай непостоянна линия от ъгъла на окото до края на бузата (линия на Меркурий) е признак на глупост и лекомислие. Лунната линия, успоредна към външната част на лицето, се появява при хората, които са постигнали целите си по-бързо и ефективно от останалите.

 

5. Линия на сексуалността – Тя се получава в зоната около очите и е свързана с нервната и сексуална злоупотреба на притежателите й.

 

6. Линията на Венера – Добре известна като „пачи крак“. Това означава, че човек е весел и романтичен.

 

7. Линията на разсейването – Намира се над веждите. Като цяло представлява доказателство за липса на концентрация, а в някои случаи, за злоупотреба с вредни вещества.

 

8. Линия в долната част на челото – Показва, че човек притежава приключенски дух, активна интелигентност и ентусиазъм.

 

9. Интелектуална челна линия – Ако тя е дълбока, това обяснява наличие на голяма концентрация или преживяване на много проблеми. Някои казват, че светът не е такъв какъвто ни се иска. При безпроблемните хора може да се наблюдава гладко чело.

 

10. Линията до ухото – Не е много срещана, но в случай, че я имате, това подсказва, че вие сте непреклонен и често се противопоставяте на другия пол.

http://www.spiralata.net/

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Scroll Up